fredag 19. oktober 2007

Jeg er nettopp hjemme igjen etter to hektiske, men veldig gode uker i Casa Con Cielo. Kort oppsummert ble det satt inn to solide skyvedører til terrassen & to vinduer ble skiftet ut (v/ Mario & sønn), en vegg pusset (v/Raffaele & gutta), et gelender snekret (v/ Anders & Kjersti), do-sisterne fikset, ny slange til dusjen på plass, badevasken oppdatert med nytt understell i form av rør og flunkende nytt armatur (v/ Anders, Kjersti & Enrico, rørleggern, sistnevnte tilbrakte store deler av fredagskvelden sin under vasken mens vertskapet dro for å plukke opp gjesten på strandbaren (det var allerede blitt mørkt og Kathrine satt der alene, stakkars, med bardama og en eldre herre som gjerne ville by på et glass) og likevel ankomme en time for seint til middag i Siamaggiore...). Og ikke minst må det poengteres at terrassen har fått fire nye fester til hengekøyer murt inn i den nye veggen. Håndsmidde sådanne. Den hyggelige smeden på Corso Umberto, et nytt bekjentskap, kunne dessuten fortelle at han har vokst opp i gata mi og sprang inn og ut av Casa Con Cielo som liten!

Jeg rakk også å ta runden rundt de ulike offentlige kontorene involvert i min etterhvert tre - snart fire! - år gamle restaureringsgodkjenningsogbruksendringssøknad... Alt er i den skjønneste orden, alle dokumenter i saken er på plass, nå venter vi kun på klarsignal fra Herr Regionalbyråkrat. Saken kommer til å gå igjennom uten problemer sier alle, men ingen kan selvfølgelig si noe sikkert om NÅR det te vil inntreffe! Jeg har imidlertid et fornyet håp om å få godkjenningsdokumentet i hånda innen nyttår i år! Siden jeg bare MÅ HA DET. For å slippe ti prosent ekstra moms. Som isteden jo kan bli minst fem nye vinduer.

Alt dette mens mine glade høstferiegjester hygget seg i 30 plussgrader og med daglige badeutflukter til ulike strender! Og hvilken enestående nyhet ved retur Oslo: SAS starter direkteflygninger til Cagliari hver lørdag til våren!


1 kommentar:

  1. restaureringsgodkjenningsogbruksendringssøknad. Det er et bra ord å bruke på Hangman.

    SvarSlett